top of page

 

 

“Excellence is never an accident. It is always the result of high intention, sincere effort, and intelligent execution; it represents the wise choice of many alternatives - choice, not chance, determines your destiny.”

 

 

Untitled

—Aristotle 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι μια καταστροφή του Κογκρέσου.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι μια καταστροφή του Κογκρέσου. Τα τελευταία 60 χρόνια, έχει νομιμοποιήσει αμέτρητες δολοφονικές αναθέσεις, συγκεκριμένα δεσμεύσεις, θέτοντας σε κίνδυνο τους πολίτες αυτής της χώρας, τις ελευθερίες και τις ζωές τους.


Αυτή η χώρα είναι ένα υποτελές κράτος διαφόρων συμφερόντων που προσπαθεί να την ελέγξει με αυτές τις δεσμευμένες νομοθετικές εργασίες, που είναι κανονισμοί που το Κογκρέσο ή ο λαός δεν ψήφισαν ποτέ εν γνώσει τους. Αυτά τα δεσμεύματα φέρουν την πλήρη ισχύ ενός νόμου και μπορούν να κάνουν τη ζωή σας χειρότερη, χωρίς να το καταλάβετε ποτέ.


Η καταδίωξη συμμοριών είναι άμεσο αποτέλεσμα της εθνικής ασφάλειας, των υποδομών και άλλων σχετιζόμενων σχεδίων χρηματοδότησης, που ξεφεύγουν από τα μάτια των εκπροσώπων του Κογκρέσου που την υπέγραψαν και της κρίσης και της θέλησης του αμερικανικού λαού, που δεν το γνωρίζει υπάρχει ως νόμιμο στοιχείο. Επειδή το πρόγραμμα, γνωστό ως gangstalking, λειτουργεί μέσω μιας ποικιλίας παρενόχλησης, εκφοβισμών, επιθέσεων με οχήματα και άλλων βίαιων ή δολοφονικών μηχανισμών, η μετάβαση αυτών των διάφορων δεσμεύσεων εθνικής ασφάλειας και υποδομής καθιστά την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ ένοχη για εγκληματικές κυρώσεις από το κράτος.


Τα προγράμματα που προκαλούνται από παρενόχληση συμμοριών (gangstalking) και οι καθορισμένες ή προερχόμενες προσωπικές καταστροφές είναι το αποτέλεσμα πολλών εικασιών που έχουν βρει το δρόμο τους σε πολλούς προϋπολογισμούς του Κογκρέσου, νομοσχέδια εθνικής ασφάλειας και άλλες ομοσπονδιακές, πολιτειακές και τοπικές νομοθεσίες.


Τα νομοσχέδια είναι χιλιάδες σελίδες και περιέχουν κακόβουλα ένθετα που οι περισσότεροι πολιτικοί δεν έχουν διαβάσει ή ακούσει ποτέ, που απειλούν να καταστρέψουν τον ιστό της αμερικανικής κοινωνίας, να τερματίσουν τη δημοκρατία της και να ακυρώσουν το καθεστώς της ως συνταγματικής δημοκρατίας.


Το Gangstalking επινοήθηκε από κακομαθείς κλόουν που δεν τους άρεσε η κατεύθυνση προς την οποία πήγαινε η χώρα κοινωνικά ή οικονομικά και αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια σκιώδη κυβέρνηση και σκιώδη στρατό που αποτελούν τους ίδιους τους gangstalkers.


Οι ενορχηστρωτές της καταδίωξης συμμοριών πραγματοποίησαν τις τρελές τους φιλοδοξίες για μια τρελή εξοντωτική Αμερική μέσω ομοσπονδιακών, πολιτειακών, τοπικών αμερικανικών νομοθετικών οργάνων μέσω του μηχανισμού stealth/insert/armark.


Αυτοί που στοχεύτηκαν, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, πήραν πολύ σοβαρά την εμπειρία μας με αυτό το εμπρηστικό πρόγραμμα και τον ανατρεπτικό και άκρως παρεμβατικό χαρακτήρα του.


Τα βέτο σε στοιχεία γραμμής είναι ο μόνος τρόπος για να καταστραφεί αυτό το τερατώδες και αντισυνταγματικό πρωτόκολλο παρενόχλησης που είναι γνωστό ως παρενόχληση συμμοριών ή παρενόχληση συμμοριών.


Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει διαπράξει δολοφονία με κρατική έγκριση. Οι δολοφονίες που εγκρίνονται από το κράτος αποτελούν μέρος του διάχυτου προγράμματος παρενόχλησης συμμοριών που λειτουργεί μέσω της Αμερικανικής Εταιρείας.


Η καταδίωξη συμμοριών είναι το αποτέλεσμα χιλιάδων πιστώσεων του Κογκρέσου (μυστικά κρυμμένες νομοθετικές και νομοθετικές διατάξεις) που εγκρίθηκαν από το νομοθετικό σώμα του Κογκρέσου και ενσωματώθηκαν στη νομοθεσία των ΗΠΑ.


Η καταδίωξη συμμοριών είναι η κινητοποίηση, η ανάθεση και η στόχευση [εκείνων που έχουν αναπτυχθεί σε δραστηριότητα καταδίωξης συμμοριών στη διάρκεια της ζωής τους] από πολίτες των ΗΠΑ ως μέρος των καθημερινών τους δραστηριοτήτων.


Οι Gangstalkers είναι υπεύθυνοι για αυτοκινητιστικά ατυχήματα, βίαιες συναντήσεις στο δρόμο και θανατηφόρες συγκρούσεις με την αστυνομία (που προέρχονται από ψεύτικες κλήσεις στο 911), τα οποία χρησιμοποιούνται ως όπλα εναντίον στοχευμένων ατόμων.


Δεδομένου ότι η καταδίωξη συμμοριών είναι μια παγκόσμια μάστιγα, αυτά τα δράματα συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο.


Έχετε δίκιο ότι σε άλλες χώρες οι νόμοι και οι κανονισμοί φαίνεται να επιτρέπουν την καταδίωξη συμμοριών από τραμπούκους που προκαλούν κοινοτικό εκφοβισμό/παρενόχληση και εκφοβισμό/μομπινγκ στο χώρο εργασίας στις ΗΠΑ.


Ο μόνος τρόπος για να νικηθεί το gangstalking είναι να λογοδοτήσει το Κογκρέσο των ΗΠΑ. Από τις 11 Σεπτεμβρίου 2001, εκατοντάδες χιλιάδες πιστώσεις που ψηφίστηκαν κρυφά από το Κογκρέσο έχουν εμφανιστεί στον Νόμο Εθνικής Ασφάλειας και σε ολόκληρο τον Νόμο για τον Προϋπολογισμό και τις Υποδομές.


Το να αποκαλεί κανείς τους συμμορίτες προδοτικούς, αντισυνταγματικούς ή διεφθαρμένους είναι υποτιμητικό. Η εκστρατεία συμμορίας πρόδωσε την εμπιστοσύνη του κοινού και χλεύασε τη νομοθετική διαδικασία που χρησιμοποιούσε το Κογκρέσο από τον 18ο αιώνα.


Η καταδίωξη συμμοριών έχει έναν παράγοντα [ακολουθήστε το χρήμα] και οι εγκέφαλοι της συμμορίας επωφελούνται από τη σφαγή, το χάος και την αναρχία.


Ο Κώδικας των Ηνωμένων Πολιτειών δεν αντιπροσωπεύει πλέον συνταγματικές αξίες. Η Αμερική δεν είναι δημοκρατία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι μια συνταγματική δημοκρατία.


Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια κατάσταση πελάτη και μια νομοθετική εικονική μηχανή που μπορεί να χειραγωγηθεί από κακόβουλα τρίτα μέρη χρησιμοποιώντας μηχανισμούς επιρροής.


Τα δεσμευτικά είναι #ορισμός και μερικές φορές #σπάταλη


ή#επιβλαβές, μερικές φορές#αντισυνταγματικό, το οποίο #επισημάνθηκε στα#Κογκρέσια νομοσχέδια.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Gangstalking: It's Points System

Gangstalking is a mathematically calculated (or algorithmically calculated) points system for a citizen’s selection into federally financed, federally implemented, and federally directed open-air beha

bottom of page